Estland: een land met vele gezichten – Deel 3: in en om het huis (Tallinn)

In de serie ‘Estland: een land met vele gezichten’ probeer ik het thuisfront een beetje een idee te geven in wat voor wereld ik mij begeef. Tevens dienen deze blogartikelen als informatiebron voor toekomstige reizigers naar Estland, en eigenlijk iedereen in Nederland/de Europese Unie die zijn of haar horizon een beetje wil verbreden, en eigenlijk wel benieuwd is naar andere streken binnen de EU. We zijn tenslotte allemaal ‘EU-burgers’, maar toch kan het leven zo anders zijn aan de andere kant van de grens…

Dit keer een kijkje in mijn eigen leven: mijn kamer in het oude centrum van Tallinn 🙂

Hier nog wat fotootjes van het oude centrum, allemaal op loopafstand vanaf mijn huis:

Ook in de buurt van het treinstation is het allerminst saai. Iets andere genre, maar ook zeker de moeite waard. Het treinstation is op slechts 10 minuutjes lopen bij mijn huis vandaan, dus eigenlijk nog steeds ‘in en om het huis’.

Er is nog veel meer, maar over sommige dingen heb ik al geschreven, zoals de Linnahall. Meer volgt in volgende blogartikelen!

Leave a Reply